Zaterdag 5 oktober 2024 - Westerhaar-vriezenveensewijk

Grote kleding en speelgoedbeurs Westerhaar

Kom shoppen en genieten tijdens de kleding en speelgoedbeurs in Westerhaar op 5 oktober as!


Op zaterdag 5 oktober as wordt er weer een grote kleding- en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe (Beeklaan 1) in Westerhaar door Monique Jager van 9.00-12.30 uur.
Met maar liefst 85 kramen kunnen bezoekers naar hartenlust shoppen en genieten deze ochtend en mooie spullen scoren voor leuke prijsjes. Er worden zowel nieuwe als tweedehands kleding (voor kinderen en volwassen) en speelgoed aangeboden.
Ook zijn diverse leuke stands aanwezig met mooie sieraden en tassen & accessoires, heerlijke parfum, prachtige zijden boeketten bloemen en decoratie etc. Het Zoete Geschenck is aanwezig met nieuwe lekkernijen om van te smullen. Ook is er een leuke stand van Esmée Schoemaker aanwezig waarvan de opbrengst ten goede komt aan het EK Teamgym in Baku Azerbeidzjan waarvoor ze geselecteerd is. Draag jij haar ook een warm hart toe? Vergeet dan zeker haar kraam niet met leuke spullen. Slimme Sinterklazen komen ook alvast voordelig inkopen doen voor pakjesavond.
Tevens zijn er veel leuke activiteiten voor de kids aanwezig waar ze aan deel kunnen nemen waarvan een aantal gratis. Schminken of een mooie glitter tattoo laten zetten, prachtige helium ballonnen van Balloons en Sweets, schilderen bij de Kunstkring Westerhaar, leuke activiteit bij de BSO, dans optredens en nog veel meer. De beurs is overdekt en de toegang is wederom gratis.
Op dit moment zijn alle kramen volgeboekt en is er geen plekje meer vrij om te reserveren.
Iedereen is van harte welkom als bezoeker deze dag.
Een superleuk uitje voor het hele gezin! Graag tot ziens op 5 oktober as.
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 5 oktober 2024 van 9:00 tot 12:30

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Kulturhus de Klaampe
  • Beeklaan 1
  • 7676BC Westerhaar-vriezenveensewijk, Overijssel
Laatst gewijzigd 1 week geleden
door Monique Jager

Ook in deze buurt

Donderdag 31 oktober

Allerhande "Herfstmarkt".

Rommelmarkt
Hardenberg