Zondag 3 november 2024 - Pijnacker

Rommelmarkt Pijnacker centrum

Op zaterdag 2 november en zondag 3 november organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers een dameskledingbeurs en rommelmarkt in het hart van Pijnacker. Beide evenementen vinden plaats in de oude Intertoys aan de Kerkweg 16. Het pand staat momenteel leeg en leent zich dus uitstekend voor een overdekte beurs.

De gemiddelde Nederlander heeft zo’n 50 stukken in de kast hangen die niet worden gedragen. De dameskledingbeurs op zaterdag, geopend van 10.00 tot 15.00 uur, biedt een unieke kans om mooie dameskleding te kopen en verkopen. Van stijlvolle outfits tot trendy accessoires, er is voor ieder wat wils. De organisatie roept alle geïnteresseerden op zich aan te melden om hun outfits te verkopen en zo een nieuw leven te geven aan hun kledingstukken. Overgebleven kleding van de beurs kan bovendien worden gedoneerd aan Terre des Hommes Pijnacker.

Op zondag volgt de rommelmarkt, ook van 10.00 tot 15.00 uur. Dit is de gelegenheid om te snuffelen tussen speelgoed, boeken, kleding, huishoudelijke artikelen etc. Voor verkopers de kans om je zolder op te ruimen!

Kom dus gezellig langs en geniet van een weekend vol sfeer en duurzaamheid in Pijnacker. Aanmelden? Mail naar beurspijnacker@gmail.com o.v.v. je naam en telefoonnummer. De kosten zijn 14,50 voor een grondplaats.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zondag 3 november 2024 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Laatst gewijzigd 3 dagen geleden
door Beurs Pijnacker

Ook in deze buurt

Zondag 20 oktober

Zondag 20 Oktober Luikse markt

Rommelmarkt
Maasboulevard, Schiedam
Zondag 20 oktober

Snuffelmarkt

Rommelmarkt
Veerplein, Vlaardingen
Zondag 20 oktober

Kinderbeurs XXL Schiedam

Tweedehandskledingbeurs
Nieuwe Damlaan, Schiedam

Schuurvondst Delft

Tweedehandswinkel
Faradayweg 9, Delft

Rustikke bij Claudia

Brocante
Eerste Stationsstraat 97, Zoetermeer

DutchArt4u2

Kringloopwinkel
Veursestraatweg 199-B, Leidschendam

Jouw Plekje

Shop in shop
Dorpsstraat 75, Zoetermeer