Zaterdag 26 oktober 2024 - 's-heer hendrikskinderen

Bijzondere Route Zuid-Beveland

Bijzondere Route Zuid Beveland, Za. 26 okt 2024 - 10:00 - 17:00. Brocante, antiek, planten en andere leuke woonaccessoires. Alle deelnemers zijn te vinden op onze facebook pagina.

De BRZB is een halfjaarlijks evenement met op 26 oktober de najaars editie 2024. We hebben weer een leuke groep van wel 17 enthousiaste deelnemers met allerlei leuke en bijzondere adressen.
Denk hierbij aan leuke brocante, mooie antieke stukken maar ook planten of andere onmisbare schatten voor jou interieur & tuin en zelfs nog een leuk adres voor lunch langs de route.
Wij hebben er in ieder geval weer ontzettend veel zin in en hopen net als de vorige edities weer veel van jullie te mogen verwelkomen in onze schatkamers. Aangezien de voorbereiding dit jaar wat kort is wordt het erg op prijs gesteld om dit bericht te delen.

DIGITALE ROUTE
De adressen hebben we dit jaar gedigitaliseerd via Google maps. Je kunt met de QR code in de foto hieronder, of via de link in de beschrijving alle deelnemende adressen bekijken. Je kan de route natuurlijk op ieder punt beginnen, er geldt geen vaste route. Ook is de Westerschelde tunnel tolvrij op deze dag!

Welke vriend of vriendin neem jij mee dit jaar?
Aantal kramen: 11-25

Categorie

Evenement

Wanneer

Zaterdag 26 oktober 2024 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Verschillende adressen
  • 4472AB 's-heer hendrikskinderen, Zeeland
Laatst gewijzigd 1 week geleden
door Bijzondere Route Zuid-Beveland

Ook in deze buurt

Zaterdag 26 oktober

Grootse Vlooienmarkt van Zeeland XXL Editie 600 kramen

Rommelmarkt
Da Vinciplein, Goes
Zaterdag 9 november

Snuffelmarkt

Rommelmarkt
Torenring, 's-heer arendskerke

Noppes

Kringloopwinkel
Stationssingel 10, Kapelle

Brocante Loodsje

Brocante
Lewedijk 17, Nieuwdorp