Zaterdag 26 oktober 2024 - Bennekom

Boekenmarkt Bennekom met signeersessie

Zo'n 25.000 boeken vind je op deze pop-up boekenmarkt aan de Dorpsstraat 19 in Bennekom op zaterdag 26 oktober. Open: 10.00 tot 16.00 uur.

Eveline Cooks uit Wageningen signeert deze dag haar kookboek´Vegan de wereld rond’. Dat doet ze van 11.00 tot 13.00 uur.

De Wageningse begon al op 9-jarige leeftijd met koken, omdat ze het leuk vond. Ze woonde toen met haar ouders, broers en twee zussen in Gendt bij Nijmegen. “Mijn stiefmoeder was een goede leermeester, want ze kon goed koken”, vertelt vertelt Eveline Delnooz. Haar werknaam werd ooit bedacht door één van haar twee broers.

De auteur is bezig zich te vestigen in voormalige kazernegebouw Roots op het World Food Center in Ede. “Dit is een droom die uitkomt”, zegt ze. Aan haar kookboek werkte ze vijf jaar. Hiervoor sprak ze ruim dertig mensen uit dertig landen en verzamelde zo in totaal 120 recepten. 

Vegan de wereld rond bracht Eveline uit in eigen beheer en is verkrijgbaar in softcover (19,99 euro), hardcover (29,99 euro) en in het Engels. Meer weten? www.evelinecooks.nl. 

Op de boekenmarkt zijn ongeprijsde boeken voor volwassen € 2.50 per stuk en 5 voor € 10,-. In het assortiment: kookboeken, creatief, thrillers, spiritueel, planten en dieren, muziek, landen, kunst, lokale geschiedenis, luisterboeken, antieke boeken, theologie, fantasy, streekromans, Engelstalig, biografieën, waargebeurd, sport, kook- en (lokale) geschiedenisboeken. De hele dag door worden nieuwe titels toegevoegd.

De ongeprijsde kinderboeken en strips zijn € 1.50 per stuk en 10 voor € 10,-.

Er is verder een speciale afdeling met exemplaren over de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Verder is er een sectie met geprijsde boeken, dit zijn echte pareltjes vanaf € 2,50. Ook heeft deze boekenmarkt cd's, lp's, cassettebandjes, dvd’s, puzzels en spelletjes. Er hangen ook veel kunstwerken, vintage schoolplaten, muziekposters en zelfs gouden platen aan de muur.

Hou voor actuele informatie https://www.facebook.com/people/Huib-History-Books-Boekenmarkt in de gaten. Meer informatie? Huibhistorybooks@gmail.com

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

Zaterdag 26 oktober 2024 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Laatst gewijzigd 5 uur geleden
door Lisette en Huib

Ook in deze buurt

Vrijdag 25 oktober

Boekenmarkt Bennekom

Boekenmarkt
Dorpsstraat, Bennekom
Zaterdag 26 oktober

Snuffelmarkt Steen voor Steen

Rommelmarkt
Koninginnelaan, Heelsum

Kringloopwinkel de Bromtol

Tweedehandswinkel
Eikenlaan 3, Bennekom

Kringloop Wageningen

Kringloopwinkel
Churchillweg 46, Wageningen

't Zwaluwnest

Kringloopwinkel
Korte Steeg 8, Rhenen

Pelgro's kringloop

Kringloopwinkel
Achterbergsestraatweg 27, Rhenen